top of page
  • 734476

GO! Scholencampus Evergem krijgt er een internaat bij!

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2023

Kinderen van 2,5 tot 18 jaar kunnen vanaf schooljaar 2023-2024 terecht in een gloednieuw internaat op GO! Scholencampus Evergem gelegen aan de Hofbilkstraat. De komst van Internaat Evergem in een hypermoderne nieuwbouw is echte meerwaarde voor de campus en voor Evergem in het algemeen.

GO! scholencampus Evergem

GO! scholengroep Gent investeert in een innovatieve nieuwbouw én in een sterk campusverhaal waar leerlingen van 2,5 tot 18 jaar welkom zijn.

Op GO! Scholencampus Evergem zullen kinderen en jongeren ondergedompeld worden in kwaliteitsvol onderwijs met een eigenzinnige en kunstzinnige toets.

Momenteel zijn op de campus twee secundaire scholen gehuisvest: GO! Einstein Atheneum en MUDA Kunstsecundair.

Vanaf schooljaar 2023-2024 komt daar de GO! Einstein basisschool bij, deze basisschool zal net als het internaat zijn intrek nemen in de gloednieuwe nieuwbouw.


GO! internaat Evergem

Vanaf 1 september 2023 opent het internaat zijn deuren. Het internaat biedt plaats aan 64 internen, verdeeld over 3 leefgroepen:

- Leefgroep 1 (gelijkvloers): Hier verblijven de jongste internen. Dit verdiep beschikt over 2- en 4 persoonskamers.

- Leefgroep 2 ( eerste verdiep): Deze leefgroep biedt plaats aan 21 kinderen. Hier slapen de kinderen per twee of op een individuele kamer.

- Leefgroep 3 ( tweede verdiep): De oudste jongeren krijgen hun plek binnen leefgroep 3. Deze leefgroep telt eveneens 21 bedden. Hier slapen de jongeren eveneens op tweepersoonskamers of op een individuele kamer.


GO! internaat Evergem
Samen leven en ontdekken19 weergaven

Comments


bottom of page